PAUL SILVERENTAND

      Specialist in klassieken

Uitgeverij Athenaeum

Bij deze uitgeverij zijn mijn vertalingen tot nu toe verschenen, de laatste in de Perpetua-reeks, een unieke verzameling van 100 topwerken uit de wereldliteratuur.

Athenaeum - Polak & Van Gennep

Interessante koppelingen

Hier treft u een lijst aan van koppelingen naar websites waar ik op een of andere wijze bij betrokken ben of die ik gewoon onder uw aandacht wil brengen. U begrijpt dat ik u graag wil uitnodigen om op deze sites eens een keertje een kijkje te nemen!

Wetenschap met passie

Met collega en vriend Jacobus Postma deel ik een passie: wetenschap. Deze passie willen we samen doorgeven aan jonge mensen met de hulp van de professionals in het onderwijs.

Paul & Co

 

Het Candea College

Tegenwoordig werk ik in Duiven aan het Candea College in Duiven. Hun website vindt u hier. Ook vindt u een verslag dat leerlingen uit V5 hebben gemaakt van de Rome-reis in 2008.

Het Candea College     De laatste Rome-reis

School der Ontdekking

De School der Ontdekking wil jonge én oude mensen aan de hand van praktijkgerichte projecten beter kennis laten maken met alle natuur en techniek om ons heen.

De School der Ontdekking

Trouwen in stijl

Wilt u een prachtige auto om in te trouwen? De godin onder de auto’s is nu te huur om u op uw bruiloft, gala of receptie volledig in stijl op de rode loper af te zetten.

www.trouwsnoekverhuur.nl

De oudheid op het web

Er zijn talloze sites op het web om informatie te vinden over de Grieken en de Romeinen, maar deze site van de Vereniging Classici Nederland is een goede plaats om te beginnen.

www.oudheid.nl

Waar ben ik te bereiken?

Telefoon: (0575) 52 84 61

Mobiel: (06) 21 567 654

E-mail: info@paulsilverentand.nl

Paul Silverentand